"Моји синови су јели ПАРАДАЈЗ": Миона је направила ПОВРТЊАК КРАЈ САВЕ, а ово је њена ПРИЧА
Почело је као викенд-занимација, а онда се претворило у озбиљан повртњак!
Почело је као викенд-занимација, а онда се претворило у озбиљан повртњак!
Рецепт за савршени кромпир
Сезонско домаће воће нам је кратко доступно, па смо га жељни, колико год да га једемо. Да му додатно не бисмо скратили рок употребе, важно је да га правилно чувамо на следећи начин.
Монаси су сачували многе старе рецептуре, преносећи их с колена на колено или у записима и зборницима. Биљотека манастира Светог Јована је у том смислу право благо.
Њу-ејџ филозофија је популаризовала причу о експерименту са мајмунима са јапанског острва Кошиме, који су савладали вештину прања слатког кромпира. Када је њих 99 научило како то да раде одједном...
Највише добрих ствари даје желуцу и кожи, али користи се и за лечење разних других болести укључујући и рак, а помаже и органима да се опораве од повреда.
Мирис паприкаша враћа у прошлост, јер је то многима омиљено јело из детињства.
Ово омиљено јужњачко јело може да се прави током читаве године, али се састојци мењају у односу на сезону.
Познати кувар открио тајну на који начин да вам овај прилог буде кремастији
Крилца на жару су многима омиљено јело, јер се једу у сласт - прстима.
Унеси корисничко име и лозинку
Унесите емаил
Сва поља означена * су обавезна!