"Моји синови су јели ПАРАДАЈЗ": Миона је направила ПОВРТЊАК КРАЈ САВЕ, а ово је њена ПРИЧА
Почело је као викенд-занимација, а онда се претворило у озбиљан повртњак!
Почело је као викенд-занимација, а онда се претворило у озбиљан повртњак!
Тиквице могу да се пуне качкавањем, презлама, парадајзом, а ми вам предлажемо класичан рецепт са млевеним месом.
Готово све састојке имате у фрижидеру, па када пожелите да поједете нешто лако сетите се овог рецепта.
Малиџано је право освежење на столу током летњих месеци, јер може да засити у данима када се домаћици не пали шпорет.
Ово је одличан начин да се пре одласка на море или важног догађаја брзо скине вишак килограма.
Ово омиљено јужњачко јело може да се прави током читаве године, али се састојци мењају у односу на сезону.
Само три састојка су довољна да би се направио овај италијански класик. Међутим, сва три састојка морају да буду свежа и одличног квалитета.
Ово јело је одлично за оне који држе линију, имају резистенцију на глутен или желе да се здраво хране.
У великој сте журби, немате времена за ручак, а појели би нешто топло? Ево предлога
Унеси корисничко име и лозинку
Унесите емаил
Сва поља означена * су обавезна!