· · Коментара: 3
ПРОШЛОСТ

Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Новосадски изумитељ Вељко Милковић верује да се на територији даншњег ДУнава угасила праисторијска цивилизација Атлантида која је знала за ласерску технологију.

1595056359_HelmCastGlavna.PNG
Фото: Youtube/ screenshot HelmCast

Тим научника са Геолошког института у Букурешту изнео је тезу да се Атлантида у давној прошлости налазима на подручју данашње Делиблатске пешчаре. Променом тока Дунава ова цивилизација је нестала, односно потопљена је.

Накит Фото: Youtube/ screenshot HelmCast

Прочитајте још: Јесу ли ПИРАМИДЕ заправо древне куле ТЕСЛА? Невероватна веза између СРПСКОГ НАУЧНИКА и бројева 3, 6 и 9 (ВИДЕО)

Вељко Милковић је у свету познат по самогрејној еколошкој кући и двостепеном еколошком осцилатору који је 2006. године проглашен за један од 100 најбољих светских изума.

Милковић је изронио из Дунава бројне артефакте.
Савршен круг Фото: Youtube/ screenshot HelmCast

Међутим, широј јавности је познатији по занимљивој теорији. Милковић већ две деценије тврди да се у Подунављу налазила митска Атлантида. Он је сакупио и огромну збирку артефаката из Дунава која то - потврђује.

Све време су је тражили на погрешном месту - Атлантику!

Дакле, Милковић тврди да су Атлантиду све време тражили на погрешном месту -у Атлантику, иза Херкулових стубова. Уместо тамо, она се налази на дну Дунава! Тачније, између Новог Сада, подно Петроварадинске тврђаве и Срема.

Румунски научни рад:
“Острво Атлантис одговара једном од ретких острва овог некадашњег језера, које се данас налази на Делиблатском подручју. Платонови подаци, међутим, одражавају некадашње палеогеографске слике (ендореско Панонско језеро, исто са митским океаном), као и касније."
Натписи, кругови, накит - све је урађено ласером!

Милковић је сакупио и велики број доказа са дна Дунава. Изронио је у време ниског водостаја бројне камене артефакте са рупама, разним натписима и обележјима за које је очигледно да нису уклесани руком, већ савршено прецизно - ласером. Пронашао је и парчиће керамике, опал са розетом, натписе попут клинастог писма...

Недалеко од Жежељевог моста је 1827. године потонуло дунавско острво, а са њим и тврђава Инзелшанц. Њени темељи се иданас могу видети у време ниског водостаја, а артефакти које је пронашао Милковић немају везе са епохом Аустроугарске.

Прочитајте још: Најмистериознији замак направљен је истим алатом као и ПИРАМИДЕ, а чувени РОКЕР је написао песму девојци због које је САГРАЂЕН (ВИДЕО)

Вељко Милковић је аутор књиге "Петроварадин кроз легенду и стварност" о истраживањима које је обавио у лавиринтима ове дунавске тврђаве.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.