· · Komentara: 0
DRUŠTVENE MREŽE

MOGUĆE JE! Kako da prepoznate da li vas je neko stavio na "MUTE" na INSTAGRAMU?

Iako smo do sada sigurno nekoliko puta posegli za opcijom "utišavanja" osoba koje pratimo, sigurno nije prijatna činjenica da znate da ste upravo vi stavljeni pod ovu opciju

1593209296_instagram.jpg
Foto: Pixabay

Pouzdana opcija ili alat, koji će nam dati odgovor na pitanje da li smo naše pratioce smorili svojim objavama i da li su nas sklonili sa svog dnevnog reda na Instagramu, još uvek ne postoji. Ipak, tu je nekoliko jednostavnih trikova kako da znate da li ste nekome pod opcijom mute, odnosno da li je neko odlučio da prestane da prati vaše objave.

Pročitajte još: Pucačina za milion dolara! Call of Duty: Mobile dobija prvi veliki turnir

Naime, kad nekoga utišate, njihove objave i priče više se neće pojavljivati na vašoj naslovnoj strani, dok će osoba koja ih je objavila i dalje moći da poseti vaš profil. 

Pročitajte još: Konačno! Crash Bandicoot se vraća kao igrica za pametne telefone (VIDEO)

Sama aplikacija Instagram ne nudi način kako to da sa sigurnošću proverimo. Ipak, postoji nekoliko trikova otvoriće vam oči. Ako je određena osoba pre gledala vaše priče na Instagramu i više se ne pojavljuje na listi onih koji su je pregledali, to znači da je utišala vaše priče.

Osim toga, ako on ili ona komentariše tuđe objave i više ne komentariše vaše, to znači da vas je možda utišala.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.