· · Komentara: 0
NOVITETI

MSI predstavio nove monitore: Ekrani u koje će gejmeri uranjati

MSI Optix serija za igranje nudi nekoliko modova, a igrači mogu da odaberu režim na osnovu vrste igre koja se igra da bi doživeli najbolje vizuelne efekte

product_6_20200117103800_5e211e0860178.png

MSI Optix serije monitora, sa neverovatnim vizuelnim efekatima za uživljavanje u igrice u odnosu na obične monitore, pravo je osveženje u svetu gaming-a. Boje i detalji igre će izgledati realnije i rafiniranije, gurajući igrače da urone u igricu do svojih krajnjih granica.

Pročitajte još: Novi Apple Watch 6 donosi ID Touch i merenje kiseonika u krvi?

Serija obuhvata dva nova 144 Hz eSport monitora, MAG273 i MAG273R od kojih drugi ima i RGB osvetljenje Mystic Light.

Reč je o 27-inčnim modelima ekrana sa malim razlikama u dizajnu i izgledu postaolja, ali sa svim drugim identičnim specifikacijama. 

Monitori imaju IPS panele rezolucije 1.920 x 1.080 tačaka. Karakteriše ih brzina odziva od 1ms i frekvenciju osvežavanja od 144 Hy. Kontrast je 1.000:1, a osvetljenje 250 nit-a. 

Pročitajte još: Apple produžio besplatne periode aplikacija tokom Covid-19 pandemije

MSI je u monitore  ugradio po dva HDMI (2.0b) i jedan DisplayPort (1.2a) video ulaz, USB 2.0 hubom sa jednim USB Type-B i dva USB Type-A porta. 

MSI Optix MAG273R ima ravan ekran, a navedeno slovo "R" označava RGB osvetljenje. 

Vreme kada će monitori biti u slobodnoj prodaji, kao i cena uređaja još uvek nisu objavljeni.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.