· · Komentara: 0
VEŽBANJE

Kako da za DESET minuta odradite pun trening kao poznata MANEKENKA

Zaštitno lice brojnih svetskih brendova preporučuje kako brzo da odradite vežbe za celo telo

Karli-Klos-vezbe.PNG
youtube/printscreen/Klossy

Kako da na brz i efikasan način aktivirate sve mišiće u telu nedavno je na svom jutjub kanalu pokazala popularna manekenka Karli Klos, zaštitno lice brojnih svetskih brendova kao što su Adidas i Estel loder.

Pročitaj još: Uz pomoć KRATKIH VEŽBI oblikujte butine i ruke, a za nekoliko dana primetićete NEVEROVATNU PROMENU

Za vežbe vam nije potrebna nikakva oprema, osim udobne odeće, a možete ih raditi i u svojoj sobi ili dvorištu. Ukupno ih ima deset, svaka vežba radi se 45 sekundi sa pauzama od 15 sekundi.

Uz Karli tu je i profesionalni trener koji detaljno objašnjava koji mišići se tokom određene vežbe aktiviraju.

Ukoliko niste aktivni, ova vrsta vežbanja mogla bi biti teška na početku, pa je preporuka da ipak malo uđete u formu pre nego što krenete da radite ovaj trening. Ovaj krug vežbanja možete ponavljiti i nekoliko puta, koliko god možete.

Pročitaj još: Želeli ste postanete BALERINA? Evo prilike da vežbate kao i one i uradite nešto za svoje telo

Za dame koje su u boljoj formi Karli preporučuje teži trening koji takođe traje deset minuta i aktivira najviše trbušne mišiće.

Pročitaj još: Jedni su PEŠAČILI, drugi TRČALI, treći VEŽBALI, šta mislite ko je oslabio?

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.