· · Komentara: 0
tetovaža

Tajna Legijine RUŽE: Ulemek na vratu ima TETOVAŽU koja ima POSEBNO ZNAČENJE (FOTO)

Ime Milorada Ulemeka Legije izazivalo je starh i trepet

1595234832_pjimage-7-.jpg
Foto/ Printscreen/ You Tube/ zaqzaq992

Pamte ga i danas poštovaoci njegovog rada, bivši specijalci Crvenih beretki i za njih će Legija uvek biti "komandant".

Pročitajte još: Da li ste među njima? Ova zanimanja su NAJDEPRESIVNIJA

Postao je rekorder srpskog i evropskog pravosuđa - sa 160 godina robije.  Dobio je kazne od po 40 godina za atentat na premijera Zorana Đinđića, zločine "zemunskog klana", trostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali, ali i za smrt Ivana Stambolića i pokušaj likvidacije Vuka Draškovića u Budvi.

U njegovom kraju kod hotela "Jugoslavija" opisivali su ga kao neupadljivog mladića.

Kasnije je taj mladić sme sve, a svi su žmureli na njegove "incidente". 

Značajan momenat u njegovoj mladosti predstavlja upoznavanje sa Kristijanom Golubovićem.

Pročitajte još: Majka Božja mi rekla - JA OVDE ČUVAM: U manastiru kod Leskovca žena iz Vlasotinca umrla i vaskrsla uz pomoć SVETOG ULJA

- Kristijan je pokvario Milorada - ispričala je svojevremeno Legijina majka, koja je još tada pretpostavila da ovo druženje neće izaći na dobro.

Milorad Ulemek Legija *Smilja*

Objavljuje Moja pokrajina Kosovo i MetohijaNedjelja, 5. kolovoza 2012.

Setila se još jedne stvari - uz Kristijana je počeo da se tetovira.

Golubović je svojevremeno izjavio da se ne seća kada se tačno upoznao sa Legijom, mladićem u pank fazonu, koji nije voleo tuče.  - Negde, 1984. ili, možda, 1985, rekao je.

Pročitajte još: 1999. otkriveno SVETILIŠTE: Staro je 4.300 godina, a kraj drvenih stubova pronađene su lobanje dece i žena

Nakon pljačke radnje sa sportskom opremom, Milorad bežeći od policije kreće na sedam godina dugo putovanje, krajnja stanica - Francuska. Legijin cilj tada bio je da se priključi Legiji stranaca. 

Ubrzo je bela kapa legionara postala neodvojiva od Milorada. Zatim je usledio prvi petogodišnji ugovor, počele su obuke, rukovanje raznim oružjem i obuka za preživljavanje.

Tetovaža ruže

Tada se dogodila i čuvena ruža, tetovaža cveta iscrtanog na ruci i vratu. Kasnije je tetovaža ruže postala znak prepoznavanja njegovih saboraca, a pored ruže, Legija je istetovirao i još ponešto.

Legija!

Objavljuje AjmoPonedjeljak, 15. srpnja 2013.

Tetovaže ruže imaju istoriju i nose dobar deo simbolike. U 16. veku tetovažu ruže su dobijali zatvorenici koji su bili osuđeni na smrt. Boja ruže ima svoje značenje.Pa tako crna ruža predstavlja - smrt.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.