· · Komentara: 0
NUMERO-MEDICINA

Napravite numerološku AMAJLIJU koja će vas ČUVATI OD BOLESTI!

Numerološki kodovi zasnovani na datumu rođenja mogu predvideti zdravstvene tegobe, ali na osnovu brojeva možemo napraviti i amajliju koja će nas sačuvati

1595110416_Depositphotos_70119937_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Na temelju datuma i koda rođenja, možemo predvideti različite događaje, a među njima su i periodi bolesti.

Pročitajte još: Svaka generacija ima svoj broj koji otkriva njihove zajedničke osobine

Osim dana i meseca rođenja, generacijski broj će ukazati na bolesti koje se prenose genetikom. Lični broj će nam mnogo reći o većini predispozicija za bolesti tokom života.

Evo kako se u numero-medicini tumače lični brojevi i kakvo značenje oni nose, kao i kako se možemo sačuvati od izlaganja štetnim uticajima.

Kako se računa kod rođenja
Lični broj dobija se zbrajanjem  svih brojeva u punom datumu rođenja i svođenju na jednocifreni broj. Na primer, ukoliko ste rođeni 17.07.1988. godine, vaš lični broj je 1+7+0+7+1+9+8+8=41=4+1=5. Vaš lični broj je broj 5

Broj jedan

Zdravstvene slabosti - srce i krvni pritisak, cirkulacija, problemi sa kičmom, očima i očnim pritiskom

Energetske boje - zlatna, žuta i bela.

Srećan dan - nedelja.

Pročitajte još: RIBE vole potkrovlja, a LAVOVI trgove: Horoskopski znak razotkriva gde volite da živite!

Broj dva

Zdravstvene slabosti - obolevanje područja grudnog koša, problem sa želudcem, očima, hormonima, nivoom šećera u krvi, reproduktivnim organima kod žene i zadržavanjem viška tečnosti u telu.

Energetske boje - srebrna i zelena.

Srećan dan - ponedeljak.

Pročitajte još: Lični broj otkriva da li bogatstvo stoji ispred vaših vrata

Broj tri

Zdravstvene slabosti - slabosti jetre, gušterače, žuči, slezene, bedara, problemi sa kukovima, povišenom masnoćom u krvi usled lošeg načina ishrane.

Energetske boje - svetlo plava i bela.

Srećan dan - četvrtak.

Foto: Pixabay

Broj četiri

Zdravstvene slabosti - bolovi u kostima, problemi sa zglobovima, posebno zglobovima kolena, bolesti zuba i kože i problemi sa probavom.

Energetske boje - bela, siva i crna.

Srećan dan - subota.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Broj pet

Zdravstvene slabosti - problemi sa ramenima i rukama, obolevanje pluća i moguća nervna oboljenja. 

Energetske boje - plava, žuta i narandžasta.

Srećan dan - sreda.

Broj šest

Pročitajte još: Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte koja planeta njima vlada

Zdravstvene slabosti - problemi sa ustima, grlom i glasnim žicama, obolevanje bubrega, bubrežnog mehura i gušterače, problemi sa štitnom žlezdom i kožna oboljenja. 

Energetske boje - plava, žuta i zelena.

Srećan dan - petak.

Broj sedam

Foto: Pixabay

Zdravstvene slabosti - većina problema kreće sa nervnog nivoa, česta pojava hipohondrije, problemi sa limfom, slabljenje potkolenica i problemi sa gležnjevima.

Energetske boje - nebesko plava i smeđa.

Srećan dan - sreda.

Broj osam

Zdravstvene slabosti - sve što spada pod područje glave, problemi sa očima, nosom, migrenom i vratnim delom priče, problemi sa cirkulacijom i krvniim pritiskom, regulacija telesne temperature, i obolevanje reproduktivnim organima.

Energetske boje - crvena, narandžasta i smeđa.

Srećan dan - utorak.

Pročitaje još: Svaka generacija ima svoj broj koji otkriva njihove zajedničke osobine

Broj devet

Zdravstvene slabosti - psihička oboljenja i poroci, problemi sa kičmom i stopalima, oboljesa jetre, problemi sa cirkulacijom, bolesti želuca, ciste i maligna oboljenja.

Energetska boja - ljubičasta, tamno plava i bela.

Srećan dan - petak.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Kako da napravite numerološku amajliju


Foto: Pixabay

Izrežite pravougli komad prirodne tkanine, pamuk ili lan koja je u vašoj energetskoj boji. Olovkom ili flomasterom iste boje na sredini tkanine napišite svoj srećan dan, a ispod toga svoj kod rođenja.

Tkaninu preklopiti i ušiti sa strana da se dobije “džepić” s otvorenim vrhom. U taj ,,džepić” je poželjno staviti određeno drago kamenje da bi se pospešio rad amajlije.

Pročitajte još: "Porodice neće postojati, ljubav će biti poražena, a rađanje će biti kontrolisano KISEONIKOM": Šta čeka svet?!

Oniks blokira negativnu energiju, citrin donosi financijsko poboljšanje, a ametist ili roze kvarc trebaju nositi oni koji žele da privuku ljubav u svoj život. Mogu se dodati i određene biljke sa istim delovanjem, kao i drago kamenje. Mahovina za novac, lovor za poslovni uspeh, latice ruže za ljubav. 

Ovu amajliju treba nositi uvek uz sebe na levoj strani. Možete je stavljati i pod jastuk radi boljeg i mirnijeg sna.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.