· · Komentara: 0
LEPOTA

LJubica osvaja SVET: Uspešan student Filološkog fakulteta, tečno govori ČETIRI jezika, a ima i POTVRDU da je LEPA (FOTO)

Ova Novosađanka se duži vremenski period neće vraćati u Srbiju

ljubica.PNG
Foto: Printskrin / Facebook LJubica Rajković

Titulu Mis Evrope ponela je Novosađanka LJubica Rajković. Takmičenje je bilo održano u aprilu u Beču. Osim što je potvrđeno lepa, ona je i uspešan student Filološkog fakulteta i tečno govori četiri jezika.

Pročitajte još: Poznata VODITELJKA tvrdi: MENOPAUZA nije bauk, evo kako se ja borim sa njom

LJubica je veoma poznato ime u svetu mode i modelinga, a o njenom uspehu pisali su, kako domaći, tako i mediji širom Balkana, Evrope, Australije, Kanade i Amerike.

Pročitajte još: SIN PLAĆENOG UBICE: Otac holivudskog glumca je osuđen na dve doživotne kazne

Krajem juna krasiće naslovnicu poznatog švajcarskog modnog magazina "Moralmoda" iz Ženeve, u kojem je i njen intervju. Takođe, krasiće i naslovnicu modnog magazina "Vergerialife" u kome će snimiti i modni editorijal sa veoma poznatim fotografom Đorđem Bukvićevim.

Pročitajte još: Ona je NAJPOZNATIJA PEVAČICA, a niko ne zna da joj je pravo ime STEFANI ANGELINA

Krajem jula odlazi za Italiju, odnosno na Sardiniju, u Porto Cervo, gde će 28. jula na Fashion Show pisti biti specijalna gošća slavnog Iliana Rachova artista i dizajnera Versace koji je definitivno jedno od najvećih imena u svetu mode, dok krajem septembra odlazi u Ameriku na New York Fashion Week, gde će nositi kreacije svetskog brenda Sherri Hill, a u planu je i da ostane jedno vreme u Americi, zbog uloge u jednom visokobudžetnom američkom filmu, za koji treba da potpiše ugovor.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.