· · Komentara: 0
MLADOST

Ona je Jasmina, ima 65 godina i za njom se svi OKREĆU na ulici - evo njenog RECEPTA (VIDEO)

Upoznajte Jasminu, najzgodniju baku na svetu!

Jasmina Rosi je manekenka kojoj vreme ne može ništa.

Pročitajte još: Ovih 5 frizure ne želite da imate, jer DODAJU godine, pa i DECENIJE

- Ne shvatam poentu razgovora o starenju, jer svi znamo da naše telo na zemlji ima ograničen rok trajanja, jer smo organskog porekla - kaže Jasmina.

Foto: Youtube/ screenshot Insider

Ona žene upoređuje sa cvetom i kaže da je normalno da svaka "procveta i vremenom počne da vene". Jasno je da svaka žena želi da zauvek ostane lepa, ali to je nemoguće.

Postala je manekenka sa 30, kada se ide u penziju!

Jasmina je postala manekenka tek sa 30 godina, da bi zamenila drugaricu koja se razbolela. Zanimljivo je da se obično u tim godinama završava karijera modela. 

Pre nego što je postala manekenka bila je majka dvoje dece i nije radila. Prvog sina je rodila veoma mlada sa, tek, 17 godina. Drugog sina je rodila za svoj 20. rođendan!

Redovno vežba Foto: Youtube/ screenshot Insider

- Kao mlada nisam se bavila modelingom, ali sam u svakom trenutku bila doterana i našminkana, čak i kada sam odlazila u radnju da kupim mleko - seća se Jasmina.

Kao mlada ni do radnje nije odlazila nenašminkama, a sada uživa u sebi.

Kada je počela da radi kao manekenka vremenom je stekla samopouzdanje i danas je retko ko može videti našminkanu u privatnom životu.

Kaže da je ranije mislila da neće imati vremena da uradi sve što je planirala u životu, a sada zna da sve što poželi može da postigne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yazemeenah on

- Smešno je to što sam za 50. rođendan pomislila "O, Bože", gotovo je!", a petnaest godina kasnije se osećam bolje nego tada - kaže Jasmina.

Pročitajte još: Godinama ste bili u mrtvom braku? Pogledajte koje činjenice ukazuju na to i šta vam je činiti

Kako održava liniju i duh? Jasmina redovno vežba, svakodnevno trči, vežba jogu, pešači, ide u prirodu... Međutim, daleko je važnije kako se oseća.

- Radoznala sam, stalno otkrivam nešto novo, sve me zanima i to je tajna večne mladosti - kaže Jasmina.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.