· · Komentara: 0
PEDOFILIJA

UŽASAN SKANDAL: Nemački lekar dodeljivao decu PEDOFILIMA pod zaštitom VILIJA BRANTA

Univerzitet u Hildeshajmu je objavio izveštaj o tome kako su vlasti Zapadnog Berlina dodeljivale decu beskućnike pedofilima, a sve pod okriljem Pedagoškog centra koji je osnovao Vili Brant.

1594638307_Depositphotos_166103220_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Pedofilije ima svuda, a  u Nemačkoj je "gajena" decenijama, i to pod okriljem vlasti.  Kako piše tamošnja štampa, nemački zvaničnici su tokom 30 godina rutinski stavljali decu pod okrilje opasnih pedofila, u okviru takozvanog Kentlerovog projekta - pokazalo je istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Hildeshajmu.

Pročitajte još: "Bićeš poslušno pašče ili se UBI": BOJAN mesecima PRATIO devojčicu (12) iz Istočne Srbije, pa poslao STRAŠAN zahtev

Bivši kancelar Zapadne Nemačke, berlinski senatori, visoki činovnici i članovi obrazovnog instituta bili su povezani u mrežu "u kojoj su položaji pedofila prihvaćeni, podržani i branjeni", prema uznemirujućim nalazima izveštaja.

Kentler Foto: Treće oko
Profesor je tvrdio da seksualni kontakt dece i odraslih nije štetan!

Na sajtu "Braitbart." piše: "Muškarac sa krivičnom prijavom za zlostavljanje dece, koji se u izveštaju navodi kao Fric H, silovao je i zlostavljao najmanje devetoro dece koja su mu dodeljena kao hranitelju u okviru šeme koju podržava vlada.

Uprkos ekstremnim znakovima upozorenja, berlinski socijalni radnici stalno su ga birali za hranitelja dece, koja su često imala šest ili sedam godina".

Eksperiment
Još 1970-ih godina profesor psihologije Helmut Kentler sproveo je svoj "eksperiment", u okviru kojeg su deca beskućnici u Zapadnom Berlinu namerno  davana na staranje muškarcima pedofilima. Kentler je pravdao svoju politiku govoreći da seksualni kontakt dece i odraslih nije štetan.
Decu je dodeljivao Pedagoški centar uprkos upozorenjima!

"Berliner Cajtung" piše da je Fric H. zlostavljao decu od 1970. do 2003. godine. Izveštaj posebno ukazuje na Pedagoški centar u Berlinu kao glavnu koordinacionu instituciju u programu, mada se navodi da je ovakva "politika" verovatno proširena po čitavoj zemlji. 

Konakt sa pedofilom je nešto poput nežnog oblika socijalnog rada...

Direktor obrazovanja odraslih u Pedagoškom centru bio je Helmut Kentler, koji je tvrdio da je seks između odraslih i dece presudan deo zdravog seksualnog razvoja, rekavši da je "u nekim slučajevima gotovo nešto poput nežnijeg oblika socijalnog rada ".

Kentler, popularna ličnost nemačke seksualne revolucije šezdesetih godina prošlog veka, često je bio autor "ekspertskih izveštaja" Berlinskog senata, a njegove knjige o "seksualnom oslobađanju" bile su bestseleri.

Vili Brant je osnivač
 Centar je 1965. godine osnovao tadašnji gradonačelnik Berlina Vili Brant. Brant je bio i kancelar Zapadne Nemačke od 1969. do 1974. On je 1971. dobio Nobelovu nagradu za mir. Prema istraživačima, Vili Brant je snažno podržao projekat, i napominje se i da je Centar "očigledno" bio podređen Senatu, kojim je predsedavao Brant.
Doktor je smatrao da pedofili više vole decu...

Uglavnom, šezdesetih godina u Zapadnom Berlinu postojala je brojna populacija dece beskućnika, a Kentler je tvrdio da ih treba smestiti kod hranitelja pedofila, jer će ih oni "više voleti".

Pročitajte još: UPOZORENJE! SRPSKE tinejdžerke se seku BRIJAČIMA i ŽILETIMA, a CILJ je samo JEDAN!

"U podrumu obrazovne uprave postoji oko 1.000 dokumenata koji još nisu obrađeni", rekao je Volfgang Šruer, član istraživačkog tima.

Dve žrtve trenutno tuže Nemačku.

Inače, izveštaj ukazuje da su trojica tadašnjih socijaldemokrata - senator za školstvo i obrazovanje Karl-Hanc Evers, senator za omladinu i sport Kurt Nojbauer, i senator za rad i socijalna pitanja Kurt Eksner - umešali "svoje prste" u ovu neslavnu "šemu". Dve žrtve, predstavljene samo kao Marko i Šven, trenutno tuže berlinsku vladu za naknadu štete - kako prenosi "Dojče vele".

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.