· · Komentara: 0
Revolucionarno

"Folksvagen" će svoja ID vozila prodavati samo NA INTERNETU!

Zaboravite na odlaske u auto-salone i do svog automobila dođite "on-lajn" uz mnogo manje troškova

FOLKSVAGEN-ID-NASLOVNA.jpg
Foto:"Folksvagen"

Zaboravite na odlaske u auto salone i razgledanje automobila. Od sada, bar kada je reč o vozilima iz "Folksvagenove ID" familije (električna vozila), kupovina će biti moguća isključivo putem Interneta!

- Ovo je snažan signal za budućnost auto-industrije - rekao je Holger B. Santel šef prodaje "Folksvagena" u Nemačkoj gde će prvo početi ova prodaja već tokom juna meseca za model "ID3".

Foto:"Folksvagen"

Kupci novih automobila imaće dakle na raspolaganju, sijaset on-lajn informacija. Cena vozila biće fiksna, baš kao i troškovi isporuke. Distributeri će imati sasvim novu ulogu koja će se ogledati u pomoći prilikom isporuke vozila i eventualnih test viožnji.

Pročitajte još: U Hirošimi počela proizvodnja prvog električnog vozila

U "Folksvagenu" su  napraviili i novu aplikaciju koja će služiti da se kupci lakše informišu i da naruče željeno vozilo. Kompanija će na sasvim nove osnove, a kažu da su svi dileri "stopostotno" podržali ovaj vid buduće kupovine, postaviti i odnose između kupca, onoga ko prodaje i isporučuje vozilo i onog ko vodi "brigu o kupcu" nakon isporuke vozila.

Pročitajte još:"Škoda" je originalno predstavila novi nesvakidašnji model (Foto/Video)

Ono što je najvažnije za kupca je i da će cena sada biti, već u startu, nešto niža, a da se povećanjem prodaje očekuje i da će ovakva nabavka vozila, uticati i na samu cenu automobila. Kupovinom automobila "iz fotelje" već početkom juna, videće se sve prednosti ali i mane ovog, za sada, "pilot projekta" u auto- industriji.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.