· · Komentara: 0
GRČKA

Kad Srbi urade OVO u Grčkoj - svima PADNE VILICA: Nemci i Englezi samo GLEDAJU!

Oduvek smo bili šmekeri!

1593597061_84208408_2389014128058534_3236700080751276194_n.jpg

Petros Dervenis, vlasnik hotela "Skjatos Palas" koaj se nalazi na plaži Kukonarijes, u kom su odseli srpski turisti sa prvog leta na grčka ostva, kaže da 27 godina njegov hotel prima srpske turiste.

- Vaše žalbe su  uvek zanimljive, a one poput "zašto ne možemo noću da se kupamo u bazenu" ili "zašto ne možemo da zadržimo sobu do uveče" su najčešće - kaže Petros.

Pročitajte još: A za srpske turiste NARODNA NOŠNJA: Gradonačenik Skijatosa otkrio šta Srbe čeka na izlazu iz AVIONA

Nemački turisti se, za razliku od srpskih gostiju, žale profesionalno. Recimo, sve njihove žalbe su dokumentovane, pravno potkovane i stalno traže povraćaj novca.

- Oni ne dolaze da uživaju u odmoru nego da zarade, a slični su i britanski turisti, a vi Srbi uvek kukate samo za sitnice - kaže Petros.

Dezinfekcija Foto: A.M.

Pročitajte još: Kako se vraćaju kući SRPSKI TURISTI koji su otišli na odmor u Grčku, a POZITIVNI su na koronu? Evo ODGOVORA

U ovom hotelu se trenutno se sobe sterilišu specijalnim hemikalijama posle čišćenja. Sobe se svakodnevno čiste, ali generalno spremanje sa dezinfekcijom nastupa kada gost napusti sobu.

- Kako gost ode sterilišemo kupatilo, kompletnu sobu, terasu i naročito daljinac, jer se tu nalazi najviše bakterija - kaže Petros.

Srbi ovde troše najveći vanpansion. Petros kaže  da svakog meseca se pojavi po neki srpski turista koji časti celu terasu.

- Svima padne vilica, Nemci, Englezi nikada to ne urade i samo gledaju, a vaši turisti su šmekeri - ističe Petros.

Blog uživo o prvom letu naših turista na grčka ostrva možete čitati KLIKOM OVDE.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.