· · Komentara: 0
GRČKA

Srpski turisti BESNI! Otkrivamo ZAŠTO se na granici sa Grčkom čeka i do 8 SATI!

Sa grčkog graničnog prelaza sa Bugarskom stižu oprečne informacije, a evo šta je istina.

1592553354_grcka-granica1-screenshot.jpg
Kolone Foto: Youtube/ screenshot Svet na dlanu

Promahonas je već dobio epitet "ozloglašen" zato što na pitanje: Koliko ćemo čekati? ne bi mogla tačno da odgovori ni bugarska proročica baba Vanga.

Pročitajte još: Grci spremili posebnu PONUDU i za SRBE jedno IZNENAĐENJE do sada NEVIĐENO (VIDEO/FOTO)

Poslednji izveštaj stigao je sinoć - čekali smo samo 45 minuta! Ova beogradska  agencija tvrdi da su im na zajedničkom graničnom prelazu bugarski i grčki carinici uzeli podatke, pitali gde idu i - autobus je prošao!

Ova beogradska agencija je već jutros poslala prve slike iz Polihrona. Druge nisu bile te sreće. Naime, prvi autobus za Pargu čekao je na granici sat vremena i od Beograda do ovog letovališta stigli su za neverovatnih 12 časova!

Bezobrazni bugarski vozači automobila nekada zauzmu traku za autobuse!

Autobus koji je krenuo u utorak uveče, posle zvaničnog odobrenja grčkih vlasti da je granica otvorena za srpske turiste, na prelazu su čekali neverovatnih osam časova.

Pročitajte još: Posle POMETNJE, Grci ČASTE SRBE: Ko donese NAŠ PASOŠ dobije popust! (VIDEO/FOTO)

Evo i objavnjenja zašto se to dogodilo. Gužvu na granici prave bugarski automobili. U trenutku kada je autobus sa srpskim turistima stigao bugarski automobili su blokirali traku za autobuse! Naš autobus nije mogao da priđe graničnom prelazu satima dok se automobili nisu sklonili. Na sreću, turisti su bili smireni i spremni na eventualne neprijatnosti.

Sve tursite je u sobama čekalo iznenađenje!

Kada su stigli u Pargu ovi turisti, namučeni na bugrasko-grčkoj granici, imali su razloga da se široko osmehnu: u svim sobama ih je čekalo osveženje koje je spremio grčki partner!

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.