· · Komentara: 0
EMOTIVNO

Ćerka Džon Travolte se emotivnom porukom OPROSTILA od majke (FOTO)

Glumica i supruga Džon Travolte, preminula je u 58. godini nakon borbe sa rakom dojke

1594808838_keli-pretson.jpg
Foto: YouTube printscreen /gofbo

Keli Preston, izgubila je bitku sa opakom bolesti, a porodica i prijatelji opraštaju se od glumice putem društvenih mreža. Jednu od najemotivnijih poruka uputila je i ćerka Ela, koja još uvek ne može da se pomiri sa gubitkom majke.

Pročitajte još: Supruga Džon Travolte preminula nakon duge bolesti

- Nikada nisam upoznala nekog brižnog, prelepog i hrabrog, kao što si ti. Svako ko je imao sreće da te upozna ili je ikada bio u tvom prisustvu složiće se da si imala sjaj koji je sijao svuda oko tebe. Hvala ti što si bila uz mene bez obzira na sve. Hvala ti na svoj tvojoj ljubavi, hvala ti na pomoći i hvala ti što si učinila svet boljim mestom. Volim te puno mama - stoji uz fotografiju koju je postavila.

Keli Preston i Džon Travolta su u braku su 29 godina Imaju  Elu i Bendžamina.  Sin Džet preminuo je 2009. godine.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.