· · Komentara: 0
STRAŠNO

Darko Filipović posle nesreće TRPI JAKE BOLOVE: Izbegao sam smrt za dlaku

Automobil je potpuno uništen

1595403461_grand_diet_plus_festival_27042012_0113.jpg
Foto: Ataimages

Darko Filipović, prekjuče je doživeo saobraćajnu nesreću u naselju Medaković, koja se na sreću završila dobro. Tek sada, pevač je svestan svega i zahvalan Bogu što ga je sačuvao.

Pročitajte još: "Ja sam OTAC i umetnik!" Bane Vidaković se oglasio nakon hapšenja i OTKRIO DETALJE

Trpi jake bolove, zbog kojih je u strahu: - Izbegao sam smrt za dlaku, bukvalno sam joj gledao u oči. Bilo je strašno! - rekao je Darko i objasnio kako je došlo do nesreće:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️??

A post shared by Darko Filipovic (@darkofilipovic_official) on

- Nisam kriv. Čovek je tolikom brzinom vozio kroz naselje da ga nisam ni video. Kada je udario u moj automobil, okrenuo me je za 360 stepeni. Nisam znao šta me je snašlo. - Da sam bio u nekom manjem automobilu, od mene ništa ne bi ostalo. Iskreno, ni ovako ne znam kako sam preživeo. Još uvek sam u stanju šoka i trpim nesnosne bolove. Nakon udesa su me odvezli u Urgentni centar, gde sam proveo pet sati na raznim ispitivanjima, snimanjima... Najveći bol trpim u predelu leve butine, ne znam više šta da popijem da mi bude bolje - kaže Darko i dodaje da je skener pokazao da nije došlo do preloma - kaže Darko i dodaje da oseća jake bolove:

- Navodno nisam polomio butnu kost, ali me plaši bol koji osećam. Popio sam lekove i dobio neku mast da mažem ugruvanu nogu, ali ne znam šta će biti - kaže on.

Pročitajte još: Jelena Karleuša korak ispred svih: Nova FOTOGRAFIJA izazvala pometnju na Instagramu (FOTO)

Podsećanja radi, saobraćajna nezgoda u kojoj je pevač povređen desila se pre dva dana oko 19 časova u beogradskom naselju Medaković, kada je Filipović skretao iz ulice levo, a na njega neprilagođenom brzinom naleteo drugi automobil.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.