· · Komentara: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Bojani je ispalo 1.000 dinara, uzeo ih je čovek i NIJE HTEO da joj VRATI: Ono što se DESILO posle, postalo je HIT NA INTERNETU

Ono što je na podu, pripada onom ko to pronađe - bio je prvi komentar

1595515009_pexels-photo-3962283.jpeg
Foto: Pexels

Priču je podelila devojka po imenu Bojana. Naime, ona je u podužem statusu opisala jednu od onih situacija za koje uvek kažemo da je "kao na filmu". Međutim, prava istina o slučaju, krije se tek na kraju teksta, zbog čega su mnogi koji su imali prilike da pročitaju njeno iskustvo, ostali bez reči.

Pročitajte još: PAZITE ŠTA BI USKORO MOGLO DA ZAMENI BATERIJE: Možda vam se čini malo GADLJIVO, ali bilo bi revolucionarno

Bojana je napisala da je bila u marketu u brzinskom šopingu, gde je uzela dva mleka i toalet papir. Dok je čekala u redu na kasi i stavljala stvari na traku ispalo joj je 1.000 din. Malo stariji gospodin koji je bio ispred nje završio je plaćanje i pakovanje svojih stvari u kese pa sagnuo se po njenu novčanicu. Devojka se zahvalila i ispružila ruku da joj je doda, ali odgovor koji je usledio glasio je: "Ono što je na podu, pripada onome ko to pronađe!" Zatim se okrenuo, uzeo svoje stvari i izašao.

Pročitajte još: Možete li da verujete?! Baka (52) postala internet senzacija zbog TORTE koju je napravila (VIDEO)

Uzela je ono što joj pripada
Kod kuće je raspakovala stvari iz kesa i izvadila na sto: 1 mleko, zelene masline, 2 salame, posni sir i tri jogurta, 4 kajzerice, testeninu, paštetu, maslinovo ulje,majonez, banane, paket kobasica, bokserice, maslac, 2 šećera i 4 piva! - Nikad u istoriji poseta prodavnicama nisam dobila toliko puno za toliko malo.- Na kraju mi je bilo drago zbog tih ukradenih 1000 din! - bilo je ono što je pomislila.

Kako su joj novčanik i kartice ostali u autu i kako nije imala čime da plati račun, ostavila je stvari i potrčala za njim na parking. Tip se okrenuo, video ju je ali je samo prezirno gledao kroz nju kao da je nema. Došao je do auta, ostavio svoje dve kese na asfalt da izvadi ključ i otvori gepek, a ona je za to vreme nonšašalatno došla do njega, uzela njegove kese i rekla mu: "ono što je na podu, pripada onome ko to pronađe!".

Pročitajte još: Majke su nam govorile ISPLAZI SE DA VIDIM, a da li znate šta zapravo znači izraz NEMATI DLAKU NA JEZIKU?

- Naravno da to nije istina, ovo je samo deo inicijative "kako podstaći ljude da više čitaju". Čitanje budi maštu, širi horizonte, omogućava da putujemo na druga mesta učestvujući u raznim pustolovinama dok sedimo u svojoj fotelji i naravno, proširujemo vokabular čime direktno na viši nivo dižemo mogućnost komunikacije s drugima. Ukratko, postajemo elokventniji - poručila je Bojana na kraju.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.