· · Komentara: 0
KRAĐA

OPREZ! Uvlači ruku kroz RUKAV MAJICE... Lopovi se dosetili novog NAČINA za krađu! Žrtva žena iz Podgorice (VIDEO)

Sve češće se pojavljuju snimci na kojima se vidi "spretnost" lopova na koji sve način dolaze do plena

1593421505_1-5ef9aec1b8112.JPG
Foto: Fejsbuk/Podgorički vremeplov

Takav jedan je objavljen i na društvevnim mrežama, a na njemu se vidi potpuno neverovatan način krađe! Pretpostavljamo da se sve dešava u Podgorici, s obzirom na to da je njihova stranica i objavila video.

Naime, žrtva stoji sa telefonom u rukama, u koji gleda, nosi kesu, majicu, a na ramenu torbu. 

Pročitajte još: "UKLJUČITE MOZAK!" Poruka vozača GSP postala HIT: EVO zašto se "KUVAMO" i ZNOJIMO iako radi klima

NJenu zamišljenost primetila je druga žena koja kreće u akciju: u rukama su joj majice koje navodno želi da kupi i sa njima kreće za žrtvom. Kroz rukav od majice provlači ruku u torbu žene sa telefonom i neprimetno izvlači novčanik!

Pročitajte još: Sve oči uprte u dečaka Alekseja iz Nikšića: On radi ono što MALO KO SME (VIDEO)

Srećom, ma koliko ovo domišljato bilo, kamera je sve zabeležila, a pozivaju se svi oni koji prepoznaju ženu koja krade novčanik, da prijave policiji, a mi vam savetuemo da budete oprezni.

Pogledajte video:

Vješta krađa novčanika. Ako prepoznate osobu prijavite policiji.

Objavljuje Podgoricki vremeplovPetak, 26. lipnja 2020.
Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.