· · Komentara: 0
ŠOK

Kejt Midlton i princ Vilijam PREKIDAJU KRALJEVSKU TRADICIJU kako bi zaštitili sina?!

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža spremni su da prekinu tradiciju kraljevske porodice i nastave drugačijim putem kako bi zaštitili svog sina Džordža

1594713426_kejt-i-vilijam.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news

Kraljevski stručnjak Ingrid Sevard kaže da moderan pristup kraljevskog para za odgajanje troje dece i pozitivan prijem javnosti mogu uticati na njihov pristup određenim tradicijama.

Pročitajte još: Svog supruga je upoznala davne 1934. godine kada je imala 8 GODINA: Ove zanimljivosti niste znali o NAJPOZNATIJOJ kraljici na svetu

Princ Džordž od Kembridža sada ima šest godina, a već se razmišlja o njegovom obrazovanju i budućnosti. Pa se postavlja pitanje, da li će mladi princ ići u internat, kao i njegovi roditelji i svi članovi kraljevske porodice ili će ga držati podalje od svega toga, kako ne bi bio nesrećan kao njegov deda, princ Čarls.

Gospođa Sevard kaže da vojvoda i vojvotkinja mogu da slede drugačiji put kako bi zaštitili sreću svog prvenca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing Archie a very happy first birthday today! ?

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

- Navikli smo u poslednje vreme da vidimo kako pojedini članovi kraljevske porodice krše tradiciju, tako da neće biti iznenađenje, ako i oni odluče da krenu svojim putem. Mislim da će Vilijam i Kejt, gledati to, da li su im deca srećna u školi -  zaključila je.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.