· · Komentara: 0
NEVEROVATNO

Muškarci dnevno izgovore 30 LAŽI više od žena, a razloga su DVA

Tokom dana muškarci izgovore 220 laži, a žene "samo" 180!

1594985491_Depositphotos_125899432_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Dok pripadnici jačeg pola tvrde da su žene veštije u lažima, većina istraživanja ipak staje u odbranu dama. Tako je i studija psihologa Roberta Feldmana, sa Univerziteta u Masačusetsu, pokazala da muškarci mnogo više govore neistinu od ženskog dela populacije.

Pročitajte još: Izlazite svuda, pronađite HOBI, zadržite dug POGLED na mušakrcu i desiće se ČUDO!

Feldman je došao do zaključka da oni u proseku izgovore 220 laži na dan, dok lepša polovina to čini 180 puta, a italijanska novinarka Suzana Šimperna je pokušala da nađe odgovor na pitanje zašto se to dešava.

- Muškarci lažu iz dva razloga - kaže ona.

Lažu zato što se plaše, a drugi razlog je...

S jedne strane, oni se neistinom trude da sačuvaju iluziju o sebi kao o slobodnoj osobi. Pod dva, duboko veruju da u ženi ne mogu da pronađu prijateljicu koja ih u potpunosti razume.

- Muškarci se plaše da partnerke ne mogu da ih shvate i zato u razgovoru sa njima često izmišljaju laži - objašnjava Suzana.

Mnogi pripadnici jačeg pola pokazuju se kao obični slabići kada neistinama dokazuju da zapravo sanjaju da su neko više i uzvišenije biće nego što stvarno jesu.

Pročitajte još: Žene, samo TRI STVARI muškarci traže u nama! Ako ih posedujete - svakog ćete OSVOJITI!

Međutim, novinarka navodi da ima i onih koji pribegavaju lažima samo u pojedinim situacijama, kada žele da se zabave ili na trenutak pobegnu iz neke ne tako lepe situacije.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.