· · Komentara: 0
GAMING ZONA

Najstarija GEJMERKA ima tek 90 GODINA! I to nije sve, BAKA "čisti" profesionalce u igricama (VIDEO)

Ginisova knjiga bizarnih rekorda odnedavno je bogatija za još jedan – najstariji aktivni YouTube vloger koji se bavi video-igrama je baka Hamako Mori iz Japana koja ima 90 godina

1592672215_Gamer-Grandma.png
Foto: YouTubePrintScreen/GamerGrandma

Hamako Mori je starica iz Japana, koja ima 90 godina i  dalje aktivno igra video-igre. Osim toga, ova neverovatna baka svoja iskustva i savete u igranju video-igara redovno deli sa pratiocima na YouTube kanalu gde je čuvena kao Gamer Grandma.

Pročitajte još: Konačno! Crash Bandicoot se vraća kao igrica za pametne telefone (VIDEO)

Kanal Gamer Grandma ima više od 320 hiljada pretplatnika, a obzirom da njeni video snimci imaju više od sto hiljada pregleda ona je zadovoljila kriterijum Ginisove knjige rekorda. Tako je nedavno postala i zvanično najstarija YouTube gejmerka na svetu.

Pročitajte još: Konzola prototipa Nintendo PlayStation prodata za - 300.000 dolara!

Baka Mori svakog dana provede najmanje tri sata u virtualnom okruženju tamaneći protivnike, u čemu poprilično uživa. Živi u jednom malom gradu, jugoistočno od Tokija. Video-igrama se bavi više od četiri decenije, a karijeru je počela još 1981. godine na konzoli na kojoj su se tada igrala njena deca.

Pročitajte još: Pucačina za milion dolara! Call of Duty: Mobile dobija prvi veliki turnir

Osim toga, ova neverovatna baka napominje i da redovno održava formu prstiju raznim vežbama, a sve kako bi mogla biti što agilnija sa džojstikom u ruci.

Pogledajte kako to izgleda kada se baka Hamako Mori upusti u igranje video-igara.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.