· · Komentara: 0
GAMING

PROPAST! Nintendo se povlači sa tržišta igara za mobilne telefone zbog FINANSIJSKOG FIJASKA (VIDEO)

Odluka ove kompanije došla je u trenutku kada je industrija igara dostigla svoj vrhunac u vreme svetske pandemije korona virusa

1593467331_nintendo.jpg
Foto: Pixabay

Nintendo se povlači sa tržišta proizvodnje i plasiranja igrica za mobilne telefone nakon što je doživeo potpuni finansijski debakl u ovoj sferi.

Pročitajte još: OPREZ! Da li znate koji je OMILJENI način na koji nam hakeri KRADU PODATKE?

Uprava ove kompanije je 2018. godine javno iznela stav da će igrice za mobilne telefone donositi milionske prihode i najavila da će plasirati igrice za ove uređaje, te da će to odeljenje ove kompanije doneti čak i milijardu dolara sa potencijalom za dalji rast.

Pročitajte još: Zaboravite na SELFI! Niste u trendu ako ne radite OVO

Tada je najavljeno da će ova kompanija pustiti u prodaju dve ili tri igrice za mobilne uređaje godišnje, ali u maju ove godine došlo do promene planova. Naime, promene su posledica podbacivanja prlaniranih rezultata koje je kompanija trebala da ostvari. 

Pročitajte još: VANZEMALJCIMA smo pre 43 godine poslali PLOČU, nećete verovati šta je na njoj SNIMLJENO!

- Nakon detaljnih analiza odlučili smo da se fokusiramo na ekosistem igara koje kreirane za Nintendo konzole za igrice - obrazloženo je iz kove kompanije.

Navodno, ta odluka je donešena zbog činjenice da je u periodu od februara do maja 2020. godine, za razliku od drugih kompanija za proizvodnju igrica, Nintendo prošao znatno lošije, čak i sa poznatim naslovima kao što je Super Mario Run. 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.