· · Komentara: 0
MASKA

NE NASEDAJTE! Napravite sami NEOPHODAN deo za MOBILNI (VIDEO)

Postoji bezbroj načina da se zaštiti telefon, a svi počinju kupovinom maske.

1593678263_dedakart.PNG

Maska za mobilni je prvo što se kupi uz novi telefon, jer je neophodna. Vremenom se razmišlja o novoj, lepšoj maski čije cene mogu da budu astronomske.

Foto: Youtube/ screenshot fingur

Pročitajte još: MOGUĆE JE! Kako da prepoznate da li vas je neko stavio na "MUTE" na INSTAGRAMU?

Bezbojne silikonske maske su jeftine, ali uz malo truda mogu da postaju jedinstvene i neponovljive. Maska se može ukrasiti šljokicama, sličicama, a jedan od načina je ukrašavanje suvim cvećem.

Birajte male cvetove.

Dakle, odaberite cveće koje volite i ispresujte ga kao za herbarijum. Vodite računa da to moraju biti mali cvetovi pomut maslačka, kamilice, afričkih ljubičica i slično. Lepše izgleda cveće jarkih boja od belih latica koje mogu da izgube boju tokom presovanja.

Foto:Youtube/ screenshot dedakart

Pripremite:

  • makaze
  • selotejp
  • ukrase
  • stare "Novosti" ili beo papir
  • dva laka za nokte (jedan možda neće biti dovoljan)

Postupak:

Bezbojna maska se stavi na papir i cela ivica oblepi selotejpom. Na ovaj način se sprečava da lak za nokte iscuri. Odabere se cveće koje će lepo izgledati i makazama se ukloni višak stabljika, listova i slično.

Kada se namesti cveće polakos e sipa lak.

Na masku se poređa cveće i ukoliko izgleda dobro počinje se sa premazivanjem bezbojnog laka. Dok se lak suši pažljivo se grančicom cveća biljke pomeraju na željeno mesto. Maska se ostavi sa strane dok se lak dobro ne osuši.

Pročitajte još: GOLIŠAVE slike na INSTAGRAMU kako biste privukli pratioce? Proverite da li ova TAKTIKA radi

Maska će uvek izgeldati lepše sa manje suvog cveća, pa dobro osmislite izgled pre nego što masku prelijete bezbojnim lakom za nokte.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.