· · Komentara: 1
UŽAS

Ana, poznati psiholog, pronađena MRTVA u hotelskoj sobi: Kraj NAGOG TELA bila je TAŠNICA, a UŽASNU istinu o njenom životu niko NIJE ZNAO

Telo Ane Ambartsnian pronađeno je jutros u luksuznom hotelu Petar prvi u Moskvi.

1595246898_Capture033.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / annaambqueen7

Reč je o slavnom TV psihologu koja je rešavala intimne probleme Rusa, družila se samo sa bogatima, a kako se ispostavilo nije imala tako sladak život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posvящaю эtomu voprosu post. I tost! Mnogie devuški/ženщinы živut iz soobraženiй «NADO», a ne «HOČU», «GOTOVA». Sami sebя travяt glupыmi stereotipami, stanovяtsя rabыnяmi čužih ideй i ustanovok, prinimaюt za istinu to, čto takovoй NE яvlяetsя. Kto skazal, čto vыйti zamuž, roditь rebenka, postroitь dom i t.d. «POZDNO» posle opredelennogo vozrasta? Idiotы končennыe. Vot kto. Odna v 20 let gotova roditь, a drugaя i v 40 eщe net - togda NAHERA ЭTO VSE NADO? Čtobы potom rыdatь i žalovatьsя, čto na rebenka «sil net»/ ili on «nadoel»/«kretinom rastet»? Esli vam 45 i vы vse eщe hotite pokazыvatь krasivыe nogi i nositь mini-юbki - NOSITE! Kto vam smeet zapreщatь ili komu pozvoleno vas smuщatь frazami iz serii: «Ne po vozrastu odevaetesь»? Nikomu. Stroйte svoю žiznь soglasno tomu, ČEGO ŽELAET VAŠA DUŠA. Mы sami sebe hudožniki. Esli kto-to stremitsя ostavitь svoй štrih v vašeй kartine, to otrubite emu/eй ruki. Sozdavaйte Idealьnuю Realьnostь dlя sebя, razrušaя lюbыe stereotipы i ne stanovяsь žertvoй čužih ubeždeniй. VSЯ NAŠA ŽIZNЬ - vыbor. Každый denь. Tolьko samыe slabыe utverždaюt, čto vыbora net. Vыpьem za эto!) #annaambqueen #Koroleva

Objava koju deli Anna Vladimirovna (#Koroleva) (@annaambqueen7) dana

Anino telo pronašli su radnici hotela, a mlada žena (26 godina), prema izveštajima bila je već osam sati mrtva. NJeno telo bilo je na krevetu, a na podu je bila mala crna haljina i Prada tašnica.

Pročitajte još: Napadnuta čuvena spikerka RTS-a! Ima modrice i podlive svuda po telu - videla kad je izdata NAREDBA

O Aninoj popularnosti govori i činjenica da je njen Instagram profil imao više od 370.000 pratilaca, a i ako je bila psiholog po profesiji za sebe je tvrdila da je vidovnjak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V konflikte prošlogo goda, o kotorom častь iz vas znaet, proizošlo ogromnoe nedoponimanie. Vse vstalo na svoi mesta i Я prinяla učastie v kačestve эksperta vrača-psihiatra na 1 kanale v «Dok-Tok».) Smotrite 2 vыpuska so Mnoй. Izlagala mыsli v sootvetstvii s prisuщim Mne obostrennыm čuvstvom spravedlivosti. Ažiotaž vokrug Ekaterinы Didenko ne daet eй seйčas pročuvstvovatь vsю glubinu slučivšegosя, odnako i lюdяm obvinяtь ee v tom, čto ona piaritsя za sčet smerti muža - эto absurd. Ne peregibaйte palku, a glavnoe pomnite: nikto ni ot čego ne zastrahovan. Segodnя eй ploho i vы ee travite, a zavtra budet ploho vam i zakidaюt kamnяmi vas. #DokTok #PervыйKanal #эkspert #psihiatr #vračpsihiatr #эkspertpsihiatr #AnnaAmbarcumяn #Moskva #vinovnicatoržestva

Objava koju deli Anna Vladimirovna (#Koroleva) (@annaambqueen7) dana

- Mogu da podignem bilo koga sa kolena - pričala je, što se očigledno dopalo bogatim Rusima koji su joj poklanjali vredne stvari poput skupocenih automobila. Tako je na poklon dobila "bentlija" i "aston martina". Bila je u braku sa Ruslanom, poznatim poslovnim čovekom u Rusiji.

Pročitajte još: Može li TUŽNIJE? Policijski izveštaj o smrti poznate glumice: Žrtvovala je sebe da bi SPASILA SINA

Ipak, to nije bilo dovoljno, jer je Ana bila u dugovima, kako je otkrio njen advokat. Zvali su je i po 20 puta dnevno, a Ana je govorila da su bili veoma agresivni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastoящaя roskošь - эto ne ostanavlivatьsя v samыh prestižnыh otelяh, a bыtь Soboй vezde, kuda bы ni stupala tvoя noga. Я mogu pozvolitь sebe ne zadumыvatьsя o denьgah i tratitь ih v lюbom količestve, no Boga i Vselennuю blagodarю, prežde vsego, za svobodu. Žiznь v izobilii i svobodnaя žiznь v izobilii - эto raznыe veщi. Я vыbiraю vtoroe i uču lюdeй tomu že. U Menя často sprašivaюt, prinosяt li bolьšie denьgi sčastьe. DA, DA, DA. Prinosяt. Eщe kak. Tolьko s odnoй ogovorkoй: esli ne oni toboй upravlяюt, a TЫ imi. #annaambqueen #ritzparis #ritzhotel #Paris #Pariž #AnnaAmbarcumяn #Koroleva

Objava koju deli Anna Vladimirovna (#Koroleva) (@annaambqueen7) dana

Kobne večeri sa Anom je u apartman ušao nepoznati muškarac za kojim sada policija traga.

Osim toga, policija ispituje i da li njena smrt ima veze sa tabletama koje su joj pronađene u tašni, a za koje nije imala recept.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.