· · Komentara: 0
LEPOTA TELA

Stanite ispred ogledala! Da li znate šta OBLIK USANA govori o vama?

Iako pokušavamo da im damo oblik sa naslovnih strana magazina, prirodan oblik naših usana može mnogo da kaže o nama, da otkrije naše dublje osećaje i ono što ne želimo da kažemo drugima o nama

1594767333_usne.jpg
Foto: Pixabay

Omiljeni ženski atribut koji su najsklonije da promene mnogo govori o njima samima. Ukoliko pitate stručnjake za govor tela, iza oblika usana možemo da vidimo koje tajne se kriju njihove vlasnice.

Pročitajte još: Imate loše slike i malo PRATILACA? Nije ni čudo, sigurno pravite ove GREŠKE

Tako široke usne kakve ponosno noci Džulija Roberts govore da je to osoba koja uživa u društvu širokog kruga prijatelja, perfekcionista koja uživa u životu punim plućima i koja je spremna da se žrtvuje kako bi ostvarila svoje snove.

Da li hijaluronskim filerima želite samo da promenite oblik usana ili da sakrijete ono što one govore o vama?

Pročitajte još: Jednom se ZALJUBIMO, osam puta dobijemo POVIŠICU, a šta mislite koliko puta MUŠKARCI SLAŽU dnevno?

Foto: Depositphotos

Tanke usne ukazuju na osobu koja je mirna, uravnotežena i intuitivna, vrlo posvećena detaljima, koja će napraviti pravi korak u najboljem mogućem trenutku. Ma koliko takve osobe u nekim trenutcima deluju skromno, možete da pogrešite, jer ambicije imaju u velikoj meri i ona čeka da se ispolji.

Pune usne simbol su hrabrosti i poverenja, a karakterišu ljude koji imaju puno samopouzdanja, ljude koji mogu rešiti sve probleme sa kojima se susretnu, čak i oni koji se drugima ne čine rešivim. 

Pročitajte još: Boja OČIJU, boja TENA, boja KOŽE sagledajte SVE kako biste našli idealnu nijansu za USNE

Usne u obliku srca ukazuju na nezavisne, zavodljive osobe koje se prepuštaju užicima u svemu što rade. Bez problema preuzimaju odgovornost za sve što rade, a imaju izraženu potrebu za ljubavi..

Usne okrenute prema dole daju tužan izraz lica, povučenost i tajanstvenost, ali se zapravo radi o izuzetno spretnim osobama koje su prilično izbirljive.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.