· · Komentara: 0
NOVITETI

Apple UZVRAĆA UDARAC Samsung-u! Stiže li i iPHONE na preklop? (FOTO/VIDEO)

Informacije su procurele i iz američke kompanije. Navodno, Apple stručnjaci razvijaju odgovor na novi Samsung na preklop novim uređajem, kojim bi bio rešen problem preklapanja ekrana na inovativan način

Apple-flips.png
Foto: ScreenshotYouTube/ConceptsiPhone

Nakon što je Samsung plasirao na tržište telefon na preklop, iz kompanije Apple procurele su informacije da inženjeri u ovoj kompaniji rade na sličnom projektu. 

Pročitajte još: Sony Xperia 1 II: Super pametni telefon sa dva Sony i dva Samsung senzora, a cena "sitnica"

Telefon na preklop nadmašiće poslednje modele koji su na tržište plasirale konkurentske kompanije

Naime, telefoni na preklop nove generacije pokazali su se kao izuzetno praktični i kompatibilni. Tako je i Apple odlučio da krene u borbu za kupce kojima je ovaj model telefona postao izuzetno privlačan.


Foto: ScreenshotYouTube/ConceptsiPhone

Pročitajte još: Xiaomi predstavio gejmerske telefone sa 12 GB RAM memorije (VIDEO)

Prema prvim informacijama iz Apple, novi iPhone telefon na preklop trebalo bi da ode korak dalje od postojećih telefona konkurentskih kompanija. Tako bi se kod novog Apple telefona preklapalo samo kućište, ali ne i ekran.

Pročitajte još: Huawei Mate Xs: Izvucite maksimum iz najnaprednijeg telefona današnjice (VIDEO)


Foto: ScreenshotYouTube/ConceptsiPhone

Ovo tehničko rešenje minimiziralo bi probleme sa preklopnim tačkama, a Apple bi mogao u preklopni telefon da stavi klasične staklene ekrane.

Kako ovakav uređaj ne bi izgledao kao da zaista ima dva ekrana, Apple će mu navodno dati vrlo tanke okvire kojima bi se, jednom kad je uređaj otvoren, ekrani spojili u jedan, gotovo bez razmaka ili prekida među njima.

Sličan koncept nedavno je osvanuo u obliku neslužbenog rendera na YouTube kanalu. 

 

Samsung

 

 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.