· · Komentara: 0
MOBILNI TELEFONI

Apple: iPhone 12 može kasniti mesecima zbog pandemije Covid-19 virusa

Pandemija će značajno smanjiti apetit potrošača za novim telefonima i bi to moglo rezultirati razočaravajućim brojem prodatih prvih 5G pametnih telefona ove komapnije

Depositphotos_337044376_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Lansiranje iPhone 12 telefona najavljeno za septembar, u skladu sa već uobičajenom strategijom kompanije Apple, moglo bi biti odloženo zbog svetske pandemije Covid-19 virusa.

Pandemija koronavirusa koja je u toku mogla bi primorati Apple na korak bez presedana - odlaganje plasiranja tri nova modela iPhone 12 nekoliko meseci kasnije. Prema novom izveštaju iz Azije, Apple se trenutno priprema za odlaganje, jer globalna pandemija Covid-19 ugrožava globalnu potražnju i već je uzdrmala plan razvoja proizvoda.

Pročitajte još: Huawei Mate Xs: Izvucite maksimum iz najnaprednijeg telefona današnjice (VIDEO)

Naime, analize pokazuju da će trenutna situacija sa pandemijom značajno smanjiti apetit potrošača da kupe nove telefone. To bi moglo rezultirati razočaravajućim brojem prodatih prvih 5G pametnih telefona kompanije Apple. 

Pročitajte još: STARA ŠKOLA: Nokia oživljava još jedan legendarni model telefona (VIDEO)

Informacije koje su procurele u javnost govore da će Apple konačnu odluku doneti najkasnije do kraja maja meseca. Kompanija je odbila da komentariše, ali u najgorem slučaju, izlazak novih modela iPhone 12 na tržište odložila bi se do početka 2021. godine.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.