· · Komentara: 0
ŽENSKI TRIKOVI

ŽUTE MRLJE od znoja nestaće bez imalo muke! Žena otkrila NEVEROVATNU smesu koja spašava belu odeću

Napokon se možete opustiti u svojim omiljenim letnjim komadima bez razmišljanja šta ćete zateći kada ih skinete.

1594201787_Depositphotos_330953072_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Leti se pojačano znojimo, a to može biti prava katastrofa za našu odeću. Bele majice, haljine i košulje osobito su kritične kada se od kombinacije znoja i dezodoransa pojave žute mrlje u predelu pazuha.

Pročitajte još: Mi imamo ODGOVOR: Znate li kako je nastao SLADOLED NA ŠTAPIĆU?

No, jedna žena doskočila je tom problemu savršenom smesom sastojaka. Pišući na blogu One Good Thing, podelila je svoj trik za lako uklanjanje tvrdoglavih mrlja od znoja.

Spasonosno rešenje za leto
Foto: Depozit

Ubojitu kombinaciju protiv žutih mrlja čine sredstvo za pranje posuđa, soda bikarbona, hidrogen-peroksid i četka za odeću, a može poslužiti i četkica za zube. U jednoj posudi pomešajte sredstvo za pranje posuđa i hidrogen-peroksid, u razmeri 1:2.

Pročitajte još: Boja OČIJU, boja TENA, boja KOŽE sagledajte SVE kako biste našli idealnu nijansu za USNE

Nakon što to dobro pomešate, nanesite na žute mrlje na odeći. Namočene delove posipajte sodom bikarbonom, a zatim sve dobro iščetkajte. Nakon četkanja, pustite odeću da odstoji sat vremena, a zatim je operite na uobičajeni način.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.